Afgelopen juli ben ik naar Parijs gegaan om bij het kookinstituut Le Cordon Bleu een masterclass te gaan volgen, The Art of Making Sauces & Jus. Alle Franse klassieke sauzen kwamen aan bod; o.a. sauce béarnaise, sauce vigneronne, sauce poivre, beurre blanc en nog veel meer mooie klassiekers.
Ik wil deze kennis graag met mijn gasten delen in de vorm van een workshop gecombineerd met een lunch/diner. We starten met een uitleg/demonstratie van de basis-sauzen waarbij u alle kneepjes van het vak leert. Ook leg ik uit hoe u alles zo goed mogelijk voor kunt bereiden wanneer u thuis gasten gaat ontvangen voor een etentje.
Vervolgens gaat u aan tafel & geniet van een mooi 3 gangen lunch/diner met passende Franse wijnen. Vanzelfsprekend krijgt u de recepten na afloop mee naar huis.

Wanneer? do 19 september van 18.30 uur tot 22.30 uur = VOL & vrij 20 september van 10.30 uur tot 14.30 uur
NIEUWE datum: 18 september van 18.30 uur tot 22.30 uur

Kosten? €55 per persoon (inclusief workshop, aperitief, 3 gangen lunch/diner, wijn, waters & recepten)

Inschrijven? mail naar info@sectieclaire.nl

Contact

Sectie Claire


Claire Kruijssen info@sectieclaire.nl
06-463 982 92

Sectie-C
Daalakkersweg 4
5641 JA Eindhoven